Paneelikeskustelu COVID-19 ja eläimet

Paneelikeskustelu
COVID-19 ja eläimet
8.2.2021 klo 17.00 – 18.30, Zoomin välityksellä

Tallenne paneelikeskustelusta on katsottavissa osoitteessa: https://vimeo.com/510165150

Yhteiskunnallisen ja kulttuurisen eläintutkimuksen seura (YKES ry) järjestää yhteistyössä Kriittisen eläintutkimuksen verkoston kanssa paneelikeskustelun koronasta ja eläimistä.

Keskustelijoina ovat uhkaavien infektiotautien apulaisprofessori Tarja Sironen, Lundin yliopiston ihmisoikeustutkimuksen lehtori, antropologi Miia Halme-Tuomisaari, ekologian ja evoluutiobiologian dosentti Tuomas Aivelo, sosiologi ja yhteiskuntatieteellisen eläintutkimuksen tutkija YTT Salla Tuomivaara sekä tartuntatautien historiaa tutkiva FM Elina Maaniitty. Keskustelua johtaa tutkimuspäällikkö, historiantutkija FT Otto Latva.

Paneelissa käsitellään ihmisten eläinsuhteita ja pohditaan, mitä koronapandemia kertoo eläinsuhteista ja miten se on niihin vaikuttanut. Paneelissa pohditaan myös ihmisen eläimyyttä, ihmistä eläinlajina osana luontoa, johon tartuntataudit kuuluvat. Nykyhetken lisäksi keskustelussa huomioidaan ihmisten ja tartuntatautien suhteen historiallinen syvyys ja pohditaan myös tulevaa.

Tervetuloa mukaan!

Lyhyt ohjeistus Zoomin käyttöön:
Zoom asentuu/avautuu tietokoneelle automaattisesti klikkaamalla tilaisuuden osallistumislinkkiä. Jos asennus ei onnistu, tilaisuuteen voi ottaa osaa myös internet-selaimen välityksellä osoitteessa:
http://zoom.us/ -> Join a Meeting -> syöttämällä ID-numeron -> Join from your browser.
Mobiililaitteella osallistuessasi tarvitset Zoom-sovelluksen, jonka voit ladata esim. Applen App Store tai Google Play sovelluskaupasta.
Liityttyäsi kokoukseen odotat odotushuoneessa, että tapahtuman järjestäjä päästää sinut mukaan (tämän ei pitäisi kestää kauaa).
Lisää tietoa ja tarkemmat ohjeet esim. Turun yliopiston sivuilta: https://www.utu.fi/fi/etayhteydet

%d bloggaajaa tykkää tästä: