Liity jäseneksi

Seura toivottaa jäsenikseen tervetulleeksi kaikki eläimiin ja eläin-ihmis-suhteeseen liittyvistä kulttuurisista ja yhteiskunnallisista kysymyksistä kiinnostuneet tutkijat ja opiskelijat, lähestymistavasta tai tieteenalasta riippumatta.

Seuran jäsenetuja ovat seuraavat: jäsenkirje, mahdollisuus saada tutkijaprofiilinsa seuran asiantuntijat-sivustolle sekä mahdollisuus osallistua Eläintutkimuspäiville ilman rekisteröitymismaksua.

Koska kyseessä on tieteellinen seura, ei jäsenyys ole tarkoitettu tutkijayhteisöiden ulkopuolella toimiville ammatinharjoittajille. Jos muuhun kuin tieteelliseen työhösi eläinkysymysten parissa kuitenkin liittyy olennaisesti tieteellisiä intressejä ja koet jäsenyyden siksi sopivan sinulle, ole hyvä ja esitä hakemuksessasi perustelut jäseneksi valitsemiselle.

Jäsenenä hyväksyt seuran säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä.

Seuran jäsenmaksun suuruus on:

Jäsenmaksu: 25 €
Jäsenmaksu, alennettu hinta: 15 € (perustutkinto-opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, apurahalla tai siihen rinnastuvalla rahoituksella työskentelevät)

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan sähköisen jäsenhakemuslomakkeen. Teknisten ongelmien ilmaantuessa voit myös lähettää lomakkeessa kysytyt tiedot sähköpostitse seuran jäsensihteerille (Pinja Mustajoki, pinja.mustajoki(at)gmail.com). Pyydämme vastaamaan kaikkiin kohtiin.

Sähköinen jäsenhakemus

%d bloggaajaa tykkää tästä: