Ilmoittautuminen Eläintutkimuspäiville 2017

elaintutkimuspaivat-2017

[OHJELMA]

[TILAISUUDEN PÄÄSIVU]

ILMOITTAUTUMINEN PÄIVILLE ON PÄÄTTYNYT
Lisätietoja: Pinja Mustajoki, pinja.mustajoki(at)gmail.com

Osallistuminen eläintutkimuspäivien työryhmiin edellyttää ilmoittautumista. Keynote-luennot ovat kaikille avoimia. Päiville osallistuminen on Yhteiskunnallisen ja kulttuurisen eläintutkimuksen seuran jäsenille ilmaista, muille osallistumismaksu on 25 e (opiskelijoilta 10 e). Voit myös liittyä YKES:n jäseneksi ilmoittautumislomakkeessa , jolloin osallistut päiville ilman eri maksua ja laskutamme myöhemmin seuran vuosittaisen jäsenmaksun 20 e (myös YKES:n jäsenhakemus tulee täyttää ennen ilmoittautumisen sulkeutumista). Ilmoittautumismaksuilla ja jäsenmaksuilla katetaan tilaisuuden kuluja ja mahdollistetaan myös seuraavien tutkimuspäivien järjestäminen.

Päiville ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus varata illalliskortti yhteiseen illanviettoon maanantaina 24.4. klo 18.00 ravintola Ravintola Qulmassa. Illalliskortin hinta on 28 euroa ja se maksetaan pankkisiirrolla ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumismaksu ja mahdollinen illallinen maksetaan tilille
FI90 5600 0520 3832 28
Merkitse saajaksi “YKES” ja viestikenttään “Eläintutkimuspäivät” tai “Eläintutkimuspäivät + illallinen” sekä ilmoittautujan tai useampia maksettaessa ilmoittautujien nimi.

Lisätietoja: Pinja Mustajoki, pinja.mustajoki(at)gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: